FÓRMULA 1: Verstappen rebenta el crono abans de l’inici de temporada 2022

Final a lo gran per a Max Verstappen als test de Fórmula 1 d’aquest dissabte a Bahrain. El pilot de Red Bull ha estat, amb diferència, el més ràpid de la setmana a Sakhir, i deix grans sensacions per al GP inaugural de la setmana vinent.

Aquesta tarda, amb el sol desaparegut i la baixada de les temperatures, els temps també han baixat considerablement. Verstappen (Red Bull) ha estat el més ràpid amb un temps de 1’31.720 amb els pneumàtics més tous en el seu RB18 que al matí ha cedit a Sergio Pérez. El mexicà, que havia acabat al capdavant en la primera part de la jornada, ha estat setè.

Alonso alpine
Alpine

En segon lloc ha quedat Charles Leclerc (Ferrari) a 0,695 segons de Verstappen, però en la seva millor volta va utilitzar pneumàtics C4. Fernando Alonso (Alpine) ha donat senyals encoratjadors a Alpine amb el tercer temps a 0,978 segons de Verstappen i 122 voltes: només Nicholas Latifi (Williams) amb 124 voltes i els pilots de Mercedes amb 149 voltes junts han rodat més aquest dissabte.

El quart temps ha estat per a George Russell, que ha substituït Lewis Hamilton al Mercedes a la tarda i es va quedar a més d’un segon del líder. El set vegades campió era 17è. Valtteri Bottas (Alfa Romeo) ha estat cinquè, però ha acabat la jornada uns 40 minuts abans amb problemes tècnics que han provocat la segona bandera vermella de dissabte. Yuki Tsunoda (AlphaTauri) sisè, amb Pérez en setè com ja hem dit.

Mick Schumacher ha estat el millor Haas vuitè, mostrant un progrés personal, mentre que els deu primers han estat completats per Lando Norris (McLaren) i Sebastian Vettel (Aston Martin).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments