WEC: El Pròleg de la temporada 2022 acaba amb els LMP2 marcant el ritme

L’equip LMP2 d’United Autosports va acabar al capdamunt de la taula de temps després de l’última sessió del Pròleg del FIA WEC al Circuit Internacional de Sebring. L’Oreca 07 número 22 de l’equip, pilotat per Philip Hanson, Filipe Albuquerque i Will Owen, va marcar un millor temps de 1m 48,439s al circuit de 6,019 km.

Els LMP2 van marcar el ritme en tres de les quatre sessions de proves celebrades durant el Pròleg, amb la volta més ràpida a la tercera sessió del Realteam by WRT pilotat per Ferdinand Habsburg, que va marcar 1m 48.089s al cotxe que compartirà amb Rui Andrade i Norman Nato. Només la sessió d’obertura del pròleg de dissabte al matí va estar encapçalada per un dels participants dels hipercars, el Toyota GR010-Hybrid dels actuals campions del WEC, Mike Conway, Kamui Kobayashi i José María López.

cevrolet sebring
Corvette

A la categoria LMGTE Pro, basada en la producció, Corvette Racing va aconseguir marcar el millor temps a l’última sessió del Pròleg, mentre l’equip nord-americà es prepara per fer la seva primera campanya de la temporada al WEC. L’equip Porsche GT Team havia marcat el ritme en les tres sessions anteriors i només se li va escapar el millor registre per tres centèsimes de segon, fet que promet una emocionant batalla entre les dues marques i els seus competidors de Ferrari.

Dempsey-Proton Racing va aconseguir el millor temps de la sessió matinal entre els contendents de LMGTE Am per seguir al capdavant a la tarda.

Amb el pròleg completat amb èxit, la temporada del desè aniversari del WEC començarà a les 1000 Milles de Sebring, que se celebren el divendres 18 de març.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments