Charge segueix reconvertint clàssics, ara es fica amb el Mustang del 67

Charge té el seu nou Mustang elèctric disponible per encomanar, basat en les formes del Ford Mustang Fastback de 1967. No és una conversió clàssica, és una construcció totalment nova, en una carrosseria feta a mà i amb llicència oficial del Regne Unit per Ford.

L’empresa britànica desafia els propietaris de cadascun d’aquests 499 models a personalitzar-lo com més els agradi, amb l’objectiu de crear una connexió més gran. Els artesans de Charge estaran preparats per als reptes més grans, ja que també els encanta el món dels automòbils i tenen una passió increïble pel que fan.

Cada Mustang elèctric estarà equipat amb components moderns i una cabina amb un aspecte més contemporani, ric en detalls i construït amb molta atenció.

La bateria de 64 kWh alimentarà un sistema elèctric de més de 540 cavalls de potència i un parell de 1.500 Nm. La tracció és a les quatre rodes i l‘autonomia pot superar els 300 quilòmetres.

Les comandes ja estan disponibles a la pàgina oficial de Charge, amb el valor base de cadascun d’aquests Mustangs de 350.000 £.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments