Fórmula 1: McLaren no deix de cercar patrocinadors

McLaren ha agafat un bon ritme en la seva recerca de socis comercials. Google, el gegant global de les TIC, unirà forces amb l’històric de Woking com a soci oficial. Una col·laboració plurianual que s’estén a l’equip Extreme E. Segons McLaren, Google proporcionarà terminals Android, el sistema operatiu de Google, que operen mitjançant 5G, a l’equip per a les seves diferents operacions durant els caps de setmana del Gran Premi. A més, la marca d’Android i Chrome, el navegador d’Internet de Google, serà visible al MCL36 conduït per Daniel Ricciardo i Lando Norris, així com als seus cascos i vestits.

Zak Brown, CEO de McLaren Racing, ha dit que estava encantat amb aquesta associació.

Google és un líder tecnològic global i ha estat un innovador revolucionari en integrar plataformes com Android o Chrome a les nostres operacions, el nostre equip tindrà més suport per centrar-se en el rendiment.

Per la seva banda, Google, a través de la veu del seu vicepresident encarregat de màrqueting, Nicholas Drake:

McLaren representa el millor del circuit en termes de rendiment, inclusió i durabilitat, valors que compartim a Google.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments