HISTÒRICS: Prèvia Ral·li Costa Brava 2022

Organitzat per RallyClassics, el ral·li Costa Brava tindrà la seu a la ciutat de Girona. Els competidors del ral·li hauran de completar un total de 591 km, dels quals gairebé 155 km seran cronometrats, repartits en dotze especials.

La sortida cerimonial tindrà lloc al Pàrquing Rotonda Pont de Pedret de Girona el dijous 17 de març a partir de les 18h30.

L’etapa 1 constarà de sis especials, amb la SS 1 (Els Angels 1) que començarà a les 10h00 del divendres. A aquesta seguirà a Santa Pellaia a les 10h40 i La Ganga, repetint-se les tres cronometrades a la tarda.

L’etapa 2 comptarà amb sis especials més, amb la Osor,que començarà a les 09h15, el seguiran Collsaplana i Cladells abans del reagrupament a les 11h25. A continuació, es repetiran les tres especials del matí i el ral·li conclourà a les 18h00 al Pàrquing Rotonda Pont de Pedret de Girona.

Nacho Mateo

La inscripció de la Categoria 4 per a la temporada 2022 arriba a la impressionant xifra de 20 cotxes fins ara i 43 inscripcions per a tota la temporada en les quatre categories.

Els guanyadors de la Categoria 1 del Ral·li Històric de Lahti, Teuvo Hamalainen i Pirjo Rosberg, tornen a l’EHRC amb la seva Alfa Romeo Giulietta de 1961 i se’ls unirà a la Categoria 1 la tripulació italiana Roberto Lumini i Claudio Quarantani en un Porsche 911S.

Paolo Pasutti i Giovanni Campeis tornaran a la Categoria 2 amb el seu Porsche 911 Carrera RS 3.0, mentre que l’equip Flexifly Rally Team inscriu un Ford Escort RS1800 a la Categoria 2 per a Martin McCormack i Barney Mitchell.

Quatre inscrits a la Categoria 3 han elevat la participació a 12 cotxes per a la temporada 2022. Els campions de 2019 Karl Wagner i Gerda Zauner estan de tornada, els austríacs competiran en el distintiu Porsche 911 SC groc.

Nacho Mateo

Dos Porsche 911 SC més estan a càrrec de l’equip Escuderia Madrid Històrics. El primer 911 per a Francisco Casas Muñoz i el segon per a Fernando Dameto.

El quart participant a la categoria 3 és un Ferrari 308 GTB de l’equip britànic Dansport Limited per a Andrew McAlpine i Andrew Bull.

L’equip hongarès Peter Magoss i Victor Ban es reincorpora al campionat, competint aquest any en un Subaru Legacy Turbo de la Categoria 4. El distintiu Renault 11 Turbo de Carlos Sampayo Cao també s’inscriu a la categoria, el pilot espanyol està acompanyat per Lucía Santiago Velázquez al seient del copilot.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments