CIRCUITS: Pedrosa es passa a les quatre rodes

Enguany Dani Pedrosa tindrà la seva primera experiència a temps complet sobre les quatre rodes, competint a la Lamborghini Super Trofeo Europe per al FFF Racing Team al costat d’Antonin Borga.

És una experiència completament nova per a l’expilot de MotoGP i, en un comunicat, ha admès que tot i que sap que hi ha molt per aprendre, espera passar-ho bé en aquest debut:

Estic encantat d’iniciar aquesta nova aventura amb Lamborghini i el FFF Racing Team. És la meva primera experiència sobre quatre rodes i, tot i que encara em queda molt per aprendre, estic molt il·lusionat. Tinc moltes ganes per aprendre tots els trucs del cotxe i començar el millor possible. La idea és, evidentment, passar-ho bé.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share