FÓRMULA 1: A “El Plan” li falten peces

Fernando Alonso va aconseguir sumar punts en el primer Gran Premi de l’any, igual que el seu company d’equip Esteban Ocon, però el rendiment de l’Alpine A522 no va complir les expectatives que molts volien amb el famós “El Plan” que tenia l’asturià en la seva tornada a la F1.

Fernando Alonso espera més del cotxe i de l’equip, ha afirmat que per això cal treballar en nous components per aconseguir millors resultats en les properes curses.

“Els dos cotxes van aconseguir punts, que va ser el més important per a nosaltres en la primera carrera. L’any passat no vam puntuar a Bahrain, així que és una millora. La competició a la Fórmula 1 no és només a la pista, sinó també fora d’ella. A Enstone i Viry hem de centrar-nos en les properes carreres i continuar aportant actualitzacions al nou cotxe perquè no només puguem quedar-nos on som, sinó també fer passos endavant”.

El pilot asturià ha afegit que està content de veure què ha aconseguit l’equip fins ara.

“L’equip està treballant dur a les dues fàbriques i també a la pista. És un plaer veure que tot això passa i estic molt content amb el que hem aconseguit fins ara”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments