FÓRMULA 1: Red Bull i el nou combustibles sospites i canvis

Red Bull no va explicar la causa concreta del problema que va patir en el primer GP de l’any a Bahrain. No obstant això, el problema creat a les bombes de combustible haurà estat la causa de les avaries als cotxes de Max Verstappen i Sergio Pérez, causa que ha revelat Helmut Marko. Tanmateix, Red Bull ja té solució al problema

Algunes parts de la bomba de combustible i del sistema de subministrament de combustible són ara estàndard, és a dir, les mateixes per a tots els equips. Alguns equips van canviar les bombes de combustible durant el cap de setmana de Bahrain, fet que va fer que alguns mitjans sospitessin que el nou combustible amb més etanol podria estar causant problemes inesperats en determinades parts. De moment, tot són només suposicions que caldrà confirmar.

Tanmateix, Red Bull ja tindria una solució al seu problema. Segons Motorsport.com, l’equip va trobar una solució al problema que patia en ambdós cotxes. El problema pot haver estat en la manera com va arribar la bomba de combustible, o en aquest cas, no va arribar als últims litres de combustible correctament. Aquest problema s’hauria d’haver resolt abans del GP d’Aràbia Saudita.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments