FÓRMULA 1: El DRS continua sent eina clau amb el nou reglament

En el GP d’Aràbia Saudita de Fórmula 1 hi va haver una intensa lluita per la victòria fins a les darreres voltes, de les quals Max Verstappen es va endur la millor part. Leclerc i Verstappen van haver d’utilitzar l’estratègia durant la lluita cos a cos per la primera posició, concretament pel que fa al DRS, que, malgrat els nous monoplaces pretenen facilitar els avançaments, es manté com l’eina més útil per avançar.

Preguntat en roda de premsa si s’ha de mantenir o no el dispositiu, el campió vigent va admetre que el dispositiu de l’ala posterior era molt útil:

Bé, crec que sense DRS en aquesta cursa mai no hauria avançat. Crec que encara som massa sensibles per això. I, és clar, en algunes pistes és més fàcil avançar que en altres. Però per a mi, en aquest moment, si el DRS no existís, hauria estat segon en aquesta cursa.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments