FÓRMULA 1: Hamilton, Mercedes i el purposing

El purpoising, el fenomen aerodinàmic que fa que els monoplaces saltin, va ser un problema creat per les noves regles de la Fórmula 1, i Mercedes s’està veient especialment afectat.

El set vegades campió va dir en una roda de premsa que hi ha entusiasme per un nou repte, però no és bo quan es necessita temps per trobar una solució a un problema com el que ar tenen:

És una cosa que quan jo em vaig asseure i vaig parlar amb els tècnics aerodinàmics i amb els enginyers no ens havíem enfrontat abans. Així que és nou per a tothom. Crec que és emocionant quan hi ha alguna cosa nova, però quan continua i no pots esbrinar com arreglar-ho, és clar que no sempre és el millor. Però això ho solucionarem. I crec que alguns ja ho van aconseguir.

Tot i que recorda que els monoplaces de F1 sempre hi han reptes, Hamilton ha subratllat que no s’assemblava en res al propòsit actual, per al qual Mercedes intenta trobar solucions en el temps disponible:

«És clar que tenim aquesta càrrega aerodinàmica i tenim aquestes circuits amb ressalts, així que sempre hi ha hagut salts, però ni tan sols a prop d’aquest tipus. Així que simplement estem intentant aprendre el més ràpid possible en el poc temps que tenim entre curses».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments