FÓRMULA 1: La factura més barata per a Haas

El violent accident de Mick Schumacher va danyar moltes parts del Haas, deixant la factura més important, la vida del pilot, en un preu molt baix. No obstant això, diverses estructures essencials han sobreviscut, de manera que l’equip no haurà de gastar tant com podria haver pensat inicialment. Però Guenther Steiner va admetre que la reparació podria arribar al milió d’euros.

“El xassís en si no sembla estar trencat. Òbviament hem de fer una comprovació adequada del xassís, però no sembla gens dolent per ser sincer. El motor també, em van dir Ferrari, sembla estar bé. La bateria també està bé. I després es trenca tota la resta. Crec que el cost encara és bastant elevat perquè tota la suspensió ha desaparegut, excepte la part davantera esquerra.

La resta és pols de carboni. No sé quant ens podem gastar però amb aquests cotxes, entre la caixa de canvis, tota la carrosseria, els conductes del radiador, el cost hauria d’estar entre mig milió i un milió, diria”.

Amb el límit pressupostari establert, aquest tipus d’accident és car per dos motius. Primer, perquè cal invertir en peces noves i segon, perquè són diners que no es poden canalitzar al desenvolupament del cotxe. No és un començament ideal per a Haas i Mick Schumacher. El cotxe és competitiu i si està ben desenvolupat pot donar un bon retorn a l’equip.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share