FÓRMULA 1: Ni Ferrari s’esperava aquest inici de temporada

Ferrari ha tingut un inici de temporada notablement positiu a la Fórmula 1, posant a Charles Leclerc i Carlos Sainz al podi en els dos primers GP: Bahrain i Aràbia Saudita. Leclerc va guanyar a Sakhir i va estar en la lluita per la victòria amb Max Verstappen (Red Bull) fins al final a Gidda, aconseguint uns resultats que van superar les expectatives de la Scuderia.

Això és el que va confiar el director de l’equip, Mattia Binotto, a Motorsport.com, començant per destacar la quantitat de punts recaptats:

«Puc dir, en resum, que vam aconseguir 78 punts dels 88 disponibles, vam aconseguir més punts que Red Bull i Mercedes junts!’.

Segons l’enginyer, Ferrari va demostrar la seva competitivitat, amb un treball excel·lent a tots els nivells:

Crec que hem fet bé en demostrar que sempre som competitius. El mèrit és d’un equip que en les tres llargues setmanes va fer una feina molt sòlida: el cotxe va funcionar, però també a les parades en boxes, la mecànica. En resum, les estratègies i l’enginyeria eren de primer nivell. Així que estic molt content perquè vam recollir molt, per sobre de totes les expectatives’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments