SCER: Prèvia Rally Sierra Morena 2022

El Súper Campionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) torna aquest cap de setmana per la disputa del Rally Sierra Morena. La prova andalusa arriba a la seva 39a edició essent puntuable per l’ERT, European Rally Trophy i amb més de 85 inscrits a la línea de sortida.

Efrén Llarena i Sara Fernández tornen al nacional estatal després de la seva sonada victòria al Ral·li Açores de l’ERC i ho faran al volant d’un Skoda Fabia Rally2 Evo 2. Iván Ares i David Vázquez seran presents amb un Hyundai i20N Rally2, unitat germana a la de Pepe López – Borja Rozada i Surhayen Pernía – Alba Sánchez. Un dels principals candidats a la victòria, Cohete Suárez, sortirà amb un Skoda Fabia Rally2 Evo.

Entre els pilots catalans presents en aquesta prova destacar l’actual campió de Catalunya, Eduard Pons i Alberto Chamorro al volant del seu Skoda Fabia Rally2 Evo, Xavier Agustina amb un Ford Fiesta R5. també gaudirem de la parella catalana Ferran Aymerich i Eric Bellver al volant d’un Peugeot 208 Rally4 en la lluita per la Iberian Rally Trophy i la Beca Junior.

Itinerari

El divendres 1 d’abril començaran les hostilitats sobre l’asfalt andalús amb la disputa dels entrenaments lliures, el Shakedown i el tram de qualificació. El mateix divendres per la tarda es donarà el tret de sortida de la primera etapa amb la cronometrada de Villaviciosa de més de 23 quilòmetres a les 16:35h. El segon tram de la jornada serà Ermitas – Trassierra d11,39km. Per acabar l’etapa es repetiran els dos trams però en format nocturn que començarà a les 20:40h.

El dissabte se disputaran set trams cronometrats, començant amb Villaharta – Pozoblanco, el més llarg del ral·li amb gairebé 25 km, i Cerrobejuelas. El vuitè tram del ral·li serà Obejo seguit d’una nova passada per la súperespecial. Durant la tarda es repetiran els trams de Villaharta – Pozoblanco i Cerrojoves, i per acabar la 39à edició del ral·li es disputarà de nou Obejo, abans de la prevista finalització del ral·li a les 19:00h.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments