SCER: Súper López s’emporta el Ral·li Sierra Morena 2022

Pepe López-Borja Rozada han donat al Hyundai i20 N Rally2 per primera vegada l’esglaó més alt d’un podi del SuperCER al 39 Ral·li Sierra Morena a Còrdova.

Els integrants de l’equip madrileny, bicampions de l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) i vencedors fa tres anys de la cita andalusa, han estrenat així el seu caseller de victòries. La marca coreana ha fet doblet gràcies també al segon lloc aconseguit a la recta final de la cursa per Iván Ares-David Vázquez, vencedors del TC plus i nou líders del SuperCER, empatats a 65 punts amb Pepe López-Borja Rozada.

Efrén Llarena-Sara Fernández s’han vist superats pels corunyesos abans de l’últim tram, ocupant finalment la tercera posició en el seu debut sobre asfalt amb els pneumàtics MRF Tyres.

Surhayen Pernía-Alba Sánchez han ocupat la quarta plaça amb el Hyundai i20 N Rally2 de Terra Training Motorsport. Encara que va acabar fora de carretera a primeres hores de la segona jornada, Alejandro Cachón va ser la sensació del ral·li, per la seva joventut va ser capaç de fer-li curses a tot un campió estatal.

Roberto Blach-Mauro Barreiro, eren guanyadors del Trofeu S-CER 2RM i la Beca Junior RTS a bord d’un Peugeot 208 Rally4. Carlos Rodríguez-Esther Gutiérrez han estat els vencedors de la tercera edició del Clio Trophy Spain. Unai de la Dehesa-Alain Peña s’han emportat la Beca U24.

SCER RFEdA

Per la part catalana ha estat Eduard Pons i Alberto Chamorro qui han aconseguit el millor lloc acabant en sisena posició. Per la seva part Ferran Aymerich i Eric Bellver han acabat quarts dins de la Beca Júnior de la Federació. La parella catalana han fet un ral·li de menys a més recollint una bons punt al final de la prova.

Biel Gavilán i Guillem Godayol acabaven en sisena posició dins de la Dacia Sandero Cup, l’actual campió de Catalunya Junior, Sergi Pérez, acompanyat per Mireia Bartés aconseguien la 45a posició final amb el Peugeot 208 1.2.

La propera cursa del SCER és el Ral·li Isla de los Volcanes, el 29 i 30 d’abril.

Classificació final (SCER):
1º- Pepe López / Borja Rozada (Hyundai i20 N Rally2), 1:47:39.8
2º- Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 N Rally2), a 32.0
3º- Efrén Llarena / Sara Fernández (Škoda Fabia Rally2 Evo), 42.4
4º- Surhayen Pernía / Alba Sánchez (Hyundai i20 N Rally2), a 1:28.0
5º- Roberto Blach / Mauro Barreiro (Peugeot 208 Rally4), a 8:34.6

CLASSIFICACIÓ SCER 2022:
1º- Iván Ares, 65 puntos
2º- Pepe López, 65 puntos
3º- Efrén Llarena, 64 puntos
4º- Surhayen Pernía, 46 puntos
5º- Alejandro Cachón, 25 puntos

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments