FÓRMULA 1: Haas creu que li queda molt per extreure al cotxe d’aquest any

El 2022 serà un any d’evolucions per la joventut dels cotxes i amb molt per extreure, els enginyers treballaran dur per millorar el rendiment. El tema central en aquest sentit sempre serà el límit pressupostari.

Haas ja ha escollit l’estratègia que utilitzarà i prefereix fer grans actualitzacions alhora en lloc d’aportar petites actualitzacions a cada cursa, tal com va explicar Guenther Steiner a RACER:

A la gent li agrada portar actualitzacions, però si portem actualitzacions per valor d’un, dos o tres punts (de força aerodinàmica), què ens aporta això? Això és el que és important per a mi. Per descomptat, els enginyers sempre volen aportar millores, encara que només aportin un punt de càrrega aerodinàmica, que no sempre és productiu. Evidentment no dic que no aportin beneficis, però crec que de vegades estan una mica sobrevalorats. Vull mantenir la calma aquest any . No perquè no tinguem els diners, sinó perquè volem fer una evolució que digui que això aporta una certa quantitat de punts, podem mesurar-ho correctament i si avancem i no canviem el balanç del cotxe, llavors el portem”.

“Ens centrarem en el cotxe, l’entendrem i aprofitarem al màxim el que tenim. No vaig aprendre molt l’any passat, t’ho puc dir! Simplement no vull una altra temporada com aquella. Crec que la millora més gran serà en la configuració en aquest moment, perquè no hem fet prou proves. Encara hi ha coses per fer. No és que tinguem una mala configuració, però crec que encara queda més al cotxe si tenim més temps per treballar. No és que els nois no ho entenguin, és que hem d’aprendre més, perquè a les proves vam fer la meitat del quilometratge dels grans equips, i divendres amb Kevin [Magnussen] vam fer tres voltes cronometrades. Així que crec que encara hi ha coses per millorar i realment estem descobrint on hem d’estar, però la resta del cotxe sembla estar molt ben controlat”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share