FÓRMULA 1: Helmut Marko passa la trituradora abans del GP d’Austràlia

Helmut Marko, el mordaç assessor de l’equip RedBull i guanyador de les 24 Hores de Le Mans de 1971, ha repartit a tor i a dret abans del Gran Premi d’Australia.

Una de les seves víctimes ha estat el jove de Haas, Mick Schumacher. A RTL, Marko va subratllar que Schumacher ha de superar a Magnussen per quedar-se a la F1:

“Està molt clar. Si Schumacher vol continuar la seva carrera, llavors ha de vèncer a Magnussen. És evident que és un any de llibertat condicional per a ell.

A causa de la separació amb Nikita Mazepin derivada de la invasió russa d’Ucraïna, Kevin Magnussen va ser contractat per Haas. El danès dóna una referència i una font d’aprenentatge per al campió de Fórmula 2 2020, posant també el llistó més alt.

A la publicació Osterreich, l’austríac va comentar:

“Mick va passar un moment molt difícil a la primera cursa a Bahrain, cosa que també va quedar evident en la comparació directa amb Magnussen. Les coses anaven millor a Gidda fins a aquell error amb conseqüències tan greus. Espero que aquest accident no li costi encara més.

Però Marko no pot parar de criticar a tota la graella de la F1, inclús a un expilot seu com Vettel, el deix de volta i mitja.

Sebastian Vettel va arribar a Aston Martin l’any passat per continuar a la Fórmula 1, però allà encara no ha pogut demostrar tot el seu potencial, víctima d’un monoplaça poc competitiu en un equip que ara vol assentar les bases per lluitar pels èxits en el futur.

Acostumat als èxits, l’alemany ara ha de competir per posicions secundàries. Per aquest mateix motiu, Helmut Marko, creu que la motivació potser no és gaire, tal com va dir a formel1.de:

Ho van veure a Bakú [quan va ser segon el 2021] i també va ser molt ràpid a Montecarlo. Però on es troba l’Aston Martin en aquest moment, no crec que la motivació sigui massa gran. Aston Martin ha de construir un cotxe més competitiu. Si condueixes fora dels punts, la motivació no és la més gran’.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share