FÓRMULA 1: Ferrari domina la primera jornada del GP d’Austràlia 2022

Ferrari ha liderat el primer dia d’entrenaments lliures a Austràlia. Després que Carlos Sainz (Ferrari F1-75) fos el més ràpid en la primera sessió superant el seu company per més de mig segon, aquesta vegada ha estat Charles Leclerc (Ferrari F1-75) el més ràpid a la pista, deixant clar que l’Scuderia segueix en forma en aquesta tercera cursa de la temporada a Austràlia.

En una pista amb alguns indicis de pluja a l’inici de la sessió, Max Verstappen (Red Bull RB18) era segon en aquesta ocasió a 0.245 s, apropant-se molt més al capdavant, tot i que continuava queixant-se del seu Red Bull RB18 a les corbes.

Després de liderar la primera sessió, Carlos Sainz (Ferrari F1-75) ha estat ara tercer, gairebé quatre dècimes del seu company d’equip. La sessió es va aturar quan faltaven 11 minuts a causa de les restes deixades per l’Aston Martin de Lance Stroll.

Red Bull

Bones sensacions deixades per Alpine, amb Fernando Alonso (Alpine A522/Renault) quart i Esteban Ocon (Alpine A522/Renault) sisè, al mig d’ambdós, Sergio Pérez (Red Bull RB18) era a quatre dècimes del seu company d’equip.

Alfa Romeo continua demostrant que és competitiu, amb Valtteri Bottas (Alfa Romeo C42/Ferrari) tornant a posar el seu cotxe entre els 10 primers, aquesta vegada en setena posició, per davant de Lando Norris (McLaren MCL36/Mercedes), amb l’equip Woking de nou posant els seus dos cotxes entre els 10 primers. Daniel Ricciardo (McLaren MCL36/Mercedes) era 10è.

Pierre Gasly ha estat novè amb el seu AlphaTauri AT03/Red Bull, amb cap Mercedes entre els 10 primers. En la primera sessió, els dos cotxes de Brackley eren 7è i 12è i aquesta vegada, George Russell (Mercedes F1 W13/ Mercedes) era 11è i Lewis Hamilton (Mercedes F1 W13/Mercedes) només 13è. Com es pot veure, els problemes continuen al Mercedes.

Sebastian Vettel (Aston Martin AMR22/Mercedes) no ha rodat després del problema del motor de la primera sessió, i encara podria ser sancionat, ja que va circular amb una motocicleta per la pista sense autorització de la direcció de la cursa,

Aquesta vegada a Haas no li va tan bé com a Bahrain i l’Aràbia Saudita.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share