FÓRMULA 1: Leclerc torna els honors a Ferrari a Austràlia

Charles Leclerc ha aconseguit la pole position del GP d’Austràlia amb un temps d’1:17.868, superant a Max Verstappen i Sergio Pérez.

Carlos Sainz no aconseguia arribar als llocs capdavanters per mala sort a la Q3 (l’equip va tenir problemes amb el motor i el cotxe va trigar tres minuts a sortir a la pista, per la qual cosa el madrileny no va poder escalfar bé el pneumàtics). Lando Norris ha estat el pilot que més profit ha tret d’això, ja que ha aconseguit el quart lloc.

Charles Leclerc va guanyar la primera pole position de Ferrari a Austràlia en 15 anys. L’última pole de la Scuderia al GP d’Austràlia l’havia aconseguit Kimi Raikkonen l’any 2007. El pilot de Ferrari ha superat a Max Verstappen per 0,286 segons en una sessió que va acabar mitja hora més tard del previst a causa de dues banderes vermelles. Un d’ells, ja a la Q3, Fernando Alonso, que anava molt ràpid, probablement en camí de fer un temps a la primera fila de la graella, però va sortir de la pista queixant-se d’un problema hidràulic. Això el deixa al 10è lloc de la graella.

Els Red Bulls de Max Verstappen i Sergio Pérez han quedar just per darrere de Leclerc, Lando Norris, quart i va mostrar un millor McLaren, acabant la sessió per davant dels Mercedes de Lewis Hamilton i George Russell, que es mantenen bàsicament en la mateixa posició en termes relatius que quan van començar l’any a Bahrain.

Sigui com sigui, McLaren ha millorat molt i Mercedes està fent un pas. Daniel Ricciardo, a l’altre McLaren, és setè, al costat de l’Alpine d’Esteban Ocon.

Per a la cursa de demà, els Red Bulls poden concentrar-se a pressionar Leclerc, perquè Sainz comença molt enrere i hauria de trigar molt a arribar-hi, veurem què fa Norris, té dos Mercedes darrere.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments