FÓRMULA 1: Wolff no supera la decisió de Massi

Quatre mesos després, el final de la temporada de Fórmula 1 2021 a Abu Dhabi segueix sent un tema candent a Mercedes. El títol perdut a l’última volta per Lewis Hamilton encara no ha estat digerit a Backley. Toto Wolff no va amagar el seu ressentiment contra Michael Masi, l’antic director de curses de Fórmula 1, substituït després d’aquest episodi per Niels Wittich i Edoardo Freitas.

«Era immune a qualsevol comentari i fins i tot avui encara no creu en el fet que va fer alguna cosa malament», va dir l’austríac a l’agència de notícies britànica PA. Dimecres abans de la cursa tots dos van dinar junts i segon Wolff el va avisar de les possibles crítiques.

«Vull dir-te, sense ser condescendent, que has de tenir en compte les crítiques. Lewis ho fa cada dia, però ets un noi que sempre sembla saber-ho millor que la resta. Això no era per influir-lo, sinó per donar-li la meva honesta opinió que no havia de bloquejar les opinions externes com si estiguessin equivocades.

El cap de l’equip Mercedes no es va aturar aquí.

«Alguns dels pilots van dir que era gairebé una falta de respecte la manera com ho estava tractant. Era una responsabilitat per a l’esport perquè tothom continuava parlant d’Abu Dhabi i del director de la cursa, i el director de la cursa no hauria de ser algú de qui parlem, sinó algú que fa la seva feina i s’assegura que la cursa es dugui a terme d’acord amb el reglament.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments