FÓRMULA 1: Els motors Red Bull una mica més a prop

Red Bull provarà en un banc de proves a finals d’any. Honda continua ajudant aquesta temporada mentre l’equip austríac va establir la seva estructura dedicada a la creació de les seves unitats de potència.

El director de l’equip, Christian Horner, va dir, citat pel lloc web gpfans.com, que el trasllat a la nova planta de motors es produirà aviat, mostrant-se especialment entusiasmat amb aquest nou repte de Red Bull:

Anirem a la nostra nova instal·lació al maig i el primer motor Red Bull funcionarà al banc de proves a finals d’any. Així que estem avançant. Són moments emocionants, és un projecte súper emocionant.

Hem atret alguns talents de tots els racons de la indústria, i és un nou capítol. Però el 2026, tot i que sembla estar molt lluny, en realitat està molt més a prop del que penses.

Es recorda que les especificacions de les unitats de potència actuals es congelaran fins a finals del 2025, abans de la introducció d’una nova generació el 2026 -quan s’espera l’entrada del Grup Volkswagen i una possible associació entre Porsche i Red Bull.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share