TURISMES: Fiorano veu néixer el nou GT3 de Ferrari

El Ferrari 296 GT3 va completar dimarts les seves primeres voltes al circuit de Fiorano amb els pilots italians Alessandro Pier Guidi i Andrea Bertolini. Va ser el vigent campió del WEC de la classe GTE Pro qui va tenir el privilegi de dur a terme el primer shakedown, llançant el desenvolupament del nou cotxe de carreres de Ferrari i després donant pas al pilot de desenvolupament habitual de la firma de Maranello. El programa del dia va alternar entre sessions de voltes i etapes on el 296 GT3 va ser revisat pels tècnics.

“Avui el nostre futur a les curses de GT ha començat i és un moment especial. Vam optar per fer les primeres proves a Fiorano perquè és casa nostra i per permetre que les persones que van treballar en el projecte comparteixin una emoció molt especial. El cotxe té un intens programa de proves per davant, però ja hem tingut un bon feedback des d’aquesta primera sessió”

Antonello Coletta, director d’activitats esportives de Ferrari en GT
Ferrari

El fabricant italià ja té moltes opcions a l’hora d’utilitzar aquest cotxe en competició, després d’haver rebut diverses peticions dels seus clients habituals o d’altres que encara no corren amb Ferrari. El debut en competició està previst per al 2023. Aquest nou GT3 és fruit de la col·laboració entre Ferrari i el fabricant francès Oreca.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share