FÓRMULA 1: Emoció a Alpine per la millora del motor Renault

Alpine ha donat senyals positius a l’inici de la temporada i el ritme del cotxe ha emocionat els líders de l’equip. Un dels elements que més va millorar va ser la unitat motora i Otmar Szafnauer considera que la unitat francesa s’acosta a la referència.

Segons el responsable d’Alpine, la feina feta a Viry (departament de motors de Renault) mereix ser destacada i Renault està ara molt a prop de la potència del millor motor de la graella, que de moment és el Ferrari:

«Creiem que hem fet un pas en la unitat de potència. I probablement estem a 10 CV dels millors. Crec que Viry ha fet un treball brillant. I ara ens toca a nosaltres seguir desenvolupant el cotxe. El temps fins a l’homologació final ens permet treballar més estretament amb el nostre equip de propulsió per fer algunes millores que podrem fer amb canvis arquitectònics al xassís. Però també ens hem de centrar a millorar el xassís per al futur».

Szafnauer

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments