CLÀSSICS: El Rally Costa Daurada Legend Reus, puntuable per primera vegada per a un certamen nacional

El ral·li que es disputarà els dies 4 i 5 de novembre, recorrerà els mítics trams de Tarragona que s’utilitzaran setmanes abans per la disputa del Campionat del món de ral·lis.

En aquesta edició, el Rally Costa Daurada Legend Reus, entrarà a formar part del calendari del Campionat d’Espanya per a Vehicles Històrics CERVH, a la nova Copa d’Espanya d’Escuderies per a vehicles històrics.

El Rally Costa Daurada Legend Reus seguiran apostant per internacionalitzar la prova tal com van fer en les anteriors edicions mentre que Reus seguirà apostant per ser el centre neuràlgic de la prova.

El gran actiu del Rally Costa Daurada Legend Reus, tornarà a ser la conjunció de cotxes de competició que en el passat van ser protagonistes dels ral·lis, distribuïts en les següents categories:

– Velocitat per a Històrics i clàssics

– Legend per a Històrics, clàssics i vehicles d’interès especial esportiu.

– Regularitat Sport (70 km/h)

– Regularitat (60 km/h)

Una prova amb un itinerari de Mundial

La prova constarà de 2 dies de competició en carretera tancada, amb 6 trams especials diferents i dues passades. Sis d’elles el divendres 4 de novembre, amb la dificultat i l’espectacularitat afegida en disputar-se en format nocturn, sempre amb gran acollida per part dels participants, com dels aficionats, i altres sis el dissabte 5 íntegrament amb llum de dia.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments