FÓRMULA 1: Volkswagen confirma l’entrada d’Audi i Porsche al campionat

Sembla una telenovel·la amb episodis interminables. Audi i Porsche continuen amb avenços i contratemps pel que fa a la seva entrada a la F1. Sembla que la decisió s’haurà pres i que les marques apostaran realment per la F1.

No hi ha gaire novetat pel que fa al que se sap. Reuters ha informat que el conseller delegat de Volkswagen, Herbert Diess, ha dit aquest dilluns que Porsche i Audi havien decidit entrar a la F1, una confirmació que confirma tots els rumors dels últims mesos.

Aquests plans encara estan per definir. Si el camí de Porsche sembla ja ben definit i implica una aliança amb Red Bull, Audi ja té 500 milions d’euros per oferir a McLaren, com s’ha comentat anteriorment. També s’han esmentat rumors que l’acord amb McLaren no avança i que hi ha altres solucions sobre la taula amb els noms de Sauber i Aston Martin.

L’entrada de les marques hauria de tenir lloc el 2026 i la confirmació oficial dels projectes s’hauria de presentar a mitjans d’aquest any.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share