FÓRMULA 1: Ferrari amb millores aerodinàmiques a Miami

Tot i que Miami és una pista nova i, per tant, desaconsellable per a actualitzacions, Ferrari en portarà algunes per al proper cap de setmana. Mattia Binotto va admetre que l’Scuderia tindrà algunes actualitzacions, però que el gran paquet d’actualitzacions s’implementarà en les curses següents.

«No tindrem el paquet d’actualització principal a Miami, però encara tindrem algunes peces noves al cotxe. Com que Miami és un circuit d’alta velocitat en comparació amb el que hem tingut fins ara, per tant, sens dubte, en termes de força aerodinàmica, tindrem alguna cosa diferent en comparació amb el que teníem. Sabem que Red Bull té un bon paquet aerodinàmic. Seran competitius».

“Serà una pista completament nova, un nou repte, força interessant. Adaptarem el nostre cotxe pel que fa als nivells de càrrega aerodinàmica, com he dit, que és important. Encara estem treballant en el porposing que encara són força visibles en el nostre cas, sens dubte més que a Red Bull i encara hi ha un potencial de rendiment que hem d’intentar aconseguir. Aquests són els punts principals de Miami, però les actualitzacions principals arribaran poc després».

Les llargues rectes de Miami posaran l’accent en el rendiment de la unitat de potència, però Binotto creu que és una batalla força igualada en aquest front entre Ferrari i Red Bull.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments