TURISMES: Preparats per la primera cursa de la temporada del WTCR 2022

La temporada 2022 del WTCR promet grans batalles. S’acaba de donar a conèixer la llista de participants abans de l’obertura de la temporada a Pau (del 6 al 8 de maig). Dels disset participants d’aquest any, només Daniél Nagy no ha guanyat mai cap cursa.

Amb 16 pilots de temporada completa que han guanyat una o més curses del WTCR, està clar que el WTCR 2022 serà molt obert i d’un nivell molt alt.

Director del WTCR, Jean-Baptiste Ley

Els cinc fabricants Hyundai, Audi, CUPRA, Honda i Lynk & Co continuen amb els seus compromisos per a la cinquena temporada del WTCR des del retorn de la categoria el 2018. Enguany, Hyundai i CUPRA han decidit amb els seus departaments de curses presentar només un equip quedant-se en vuit el nombre d’equips en cursa aquesta temporada.

Yann Erlacher, titular del títol de 2021 i 2020, defensarà la seva corona al costat d’Yvan Muler a Cyan Racing Lynk & Co. El segon equip de la marca sueca compta amb altres tres pilots a les seves files: Thed Björk, Santiago Urrutia i Ma QingHua.

WTCR

Al volant de l’Audi RS 3 LMS, trobem el pilot francès Nathanaël Berton, acompanyat de Tom Coronel, Gilles Magnus i Mehdi Bennnani. Els dos equips Honda van decidir mantenir els mateixos pilots que l’any anterior, a saber, Attila Tasi, Tiago Monteiro, Néstor Girolami i Esteban Guerrieri, deu vegades guanyador del WTCR.

Zengo Motorsport (CUPRA), que decideix no renovar un equip de l’acadèmia aquest any, compta amb Rob Huff i Daniél Nagy a les seves files. El fabricant sud-coreà Hyundai només li queden dos pilots al WTCR aquest any amb Mikel Azcona i Norbert Michelisz. És al circuit de Pau on els pilots competiran aquest cap de setmana per la primera prova del WTCR.

Horaris

Dissabte 7 de maig
09h50-10h35: Lliures 1 
(Directe per Facebook, YouTube, Eurosport Player)
14h50-15h20: Lliures 2 
(Directe per Facebook, YouTube, Eurosport Player)
17h30-18h00: Q1 
18h05-18h20: Q2 
18h30-18h45: Q3 

Diumenge 8 de maig
13h15: Cursa 1
 (30 minuts + 1 v)
17h10: Cursa 2 (25 minuts + 1 v)

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share