TURISMES: Cupra i Ekström conquereixen Pau en l’inici de l’ETCR 2022

Ekström va ser coronat com a rei del cap de setmana després d’una actuació gairebé impecable. De fet, l’únic error del suec durant el cap de setmana va ser fer marxa enrere al carril de boxes, per la qual cosa va ser multat pels comissaris.

El pilot de Cupra es va imposar a les sessions classificatòries de dissabte amb el millor temps tant a la Q1 com a la Q2 i després va guanyar amb facilitat mentre els seus rivals s’enfrontaven. Diumenge Ekström no va trobar cap problema des de la seva pole i va aconseguir la victòria mentre l’acció es desenvolupava darrere d’ell un duel entre Azcona i Spengler.

El segon a la classificació del cap de setmana va ser el company d’equip d’Ekström al CUPRA EKS, Adrien Tambay, que va impressionar tot el cap de setmana en una pista que li encanta. Tambay va ser perfecte a la Semifinal matinal i va guanyar el seu Súper Final DHL de forma immillorable.

ETCR

El tercer a la classificació va ser Tom Blomqvist que va ser víctima de Tambay a la sortida de la seva semifinal matinal i va acabar per darrere de Tambay a la Super Final, suportant la constant pressió de Maxime Martin.

El pilot no CUPRA EKS més ben classificat va ser Mikel Azcona, de Hyundai Motorsport N, que es va esforçar al màxim per lluitar contra el seu antic company d’equip Ekström a la final i se’n va de Pau a set punts de Blomqvist.

Bruno Spengler va ser el millor pilot de Romero Ferraris, gaudint de grans batalles i guanyant la seva màniga de semifinals. El seu company d’equip Maxime Martin també es va adaptar bé a la sèrie, també al seu debut.

L’acció de la Copa del Món FIA ETCR eTouring Car es reprendrà en dues setmanes amb la cursa TR a Istanbul Park del 20 al 22 de maig.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments