TURISMES: Els carrers de Pau viuen els primers triomfs de la temporada 2022 del WTCR

Néstor Girolami va guanyar la primera cursa de la nova temporada de la Copa del Món de Turismes (WTCR), en la primera cursa a Pau, mentre que Mikel Azcona aconseguia a la tarda el triomf en la segona cursa de la temporada.

En un dia de calor al circuit urbà francès, Girolami (All-Inkl Münnich/Honda) va aconseguir la pole position per davant del seu company d’equip Esteban Guerrieri. Els dos argentins mai van abandonar les dues primeres posicions, perseguits per un grup compacte darrere seu.

La victòria va resultar ser Girolami, que va creuar la línia 1.239s d’avantatge. Yvan Muller (Cyan Racing Lynk & Co) va ser tercer i va tancar el podi, superant el campió Yann Ehrlacher per només 0,677s. Tornant al WTCR, Ma Qinghua (Cyan Performance Lynk & Co) va completar els cinc primers.

WTCR

Mikel Azcona guanyava la segona cursa disputada per la tarda als carrers de Pau

La pole position va pertànyer a Norbert Michelisz (BRC Hyundai), però a la primera volta, el seu company Azcona va prendre el comandament des del tercer lloc a la graella. Santiago Urrutia (Cyan Performance Lynk & Co) anava xafant-li els talons. La col·lisió entre Michelisz i Attila Tassi (Liqui Moly Team Engstler/Honda) va fer intervenir el cotxe de seguretat, en una neutralització que va durar dues voltes.

A la represa, Urrutia intentava, sense èxit, avançar Azcona. Yann Ehrlacher (Cyan Racing Lynk & Co) era tercer fins que a la volta 12 es va veure obligat a entrar a boxes a causa d’una punxada. A partir d’aleshores no va passar res més rellevant al capdavant. Azcona va acabar guanyant amb 3.876 s per davant d’Urrutia, amb Ma Qinghua (Cyan Performance Lynk & Co) en tercer lloc per aconseguir el seu primer podi en el seu retorn al WTCR.

Nathanaël Berthon (Comtoyou DHL Team Audi Sport) i Esteban Guerrieri (All-Inkl Münnich/Honda) van completar els cinc primers. Després de guanyar la primera cursa, Néstor Girolami (All-Inkl Münnich/Honda) només va quedar setè.

Després de la primera prova de la temporada, Girolami és líder del campionat amb 49 punts, set més que Guerrieri. Azcona és tercer a vuit punts dels de davant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments