WEC: Toyota identifica el problema en el sistema híbrid però desconeix l’origen

Toyota Gazoo Racing va identificar el problema híbrid que va posar fi a la carrera del seu Toyota GR010 Hybrid núm. 8 durant la primera bandera vermella de les 6 Hores de Spa, segons el director tècnic Pascal Vasselon.

Sébastien Buemi es va aturar dues vegades darrere del cotxe de seguretat després que la cursa es reiniciés després de l’accident de Miro Konopka a la segona hora de cursa.

Després de tornar a posar en marxa el cotxe des d’una parada a la recta de Kemmel, Buemi es va aturar definitivament al Campus.

El pilot suís va baixar del cotxe després de patir el que es va identificar com una «fallada terminal» del sistema híbrid.

Segons Vasselon, l’equip ho va descobrir i va començar a treballar en el problema quan el cotxe estava parat a la graella durant la bandera vermella.

«El sistema híbrid mai no es va reiniciar correctament sota la bandera vermella», va di

“Així que ja sabíem que ens costaria sortir i que hi havia un problema greu. Vam intentar mitigar-ho, però al final no va ser possible. És clar que és un problema greu, la primera vegada que crec que tenim un problema híbrid terminal».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments