FÓRMULA 1: El GP al Circuit de Barcelona – Catalunya comptarà amb nou director de cursa

Pel que sembla, Eduardo Freitas hauria de ser, per primera vegada enguany, Director de Cursa d’un Gran Premi de Fórmula 1, en el Gran Premi d’Espanya que té lloc d’aquí a una setmana i mitja a Barcelona.

Fins ara era Niels Wittich, però des de principis d’any se sap que la feina es compartirà amb el portuguès, que per la seva missió al WEC difícilment ho podria fer a temps complet. Eduardo Freitas ocuparà aquest lloc, que repetirà a Mònaco, abans d’iniciar la seva feina habitual a les 24 Hores de Le Mans, que se celebra el mateix cap de setmana que el GP d’Azerbaidjan.

Les coses no han anat malament en la relació de pilots/equips amb el nou Director de Cursa, però tampoc han estat perfectes, és un procés natural quan hi ha gent nova als càrrecs. Niels Wittich ha estat inflexible i els equips han sabut exactament amb què comptar.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments