FÓRMULA 1: La seguretat del traçat de Miami no agrada

Els pilots de la Fórmula 1 volen ser escoltats per la FIA i, a més, volen que es tingui en compte la seva opinió, a diferència del que va passar durant el GP de Miami.

A la sessió informativa de pilots de divendres a Miami, segons Racingnews365.com, alguns pilots van plantejar problemes de seguretat al circuit de Miami. Els problemes es van debatre però la FIA no va fer res a la pràctica.

Esteban Ocon va tenir l’accident més violent del cap de setmana, quan va colpejar el mur de formigó en una zona sense protecció de les barreres de TecPro –aquesta mena d’escuma que estem acostumats a veure als circuits– i es van registrar 51G de força. El resultat, per sort per al pilot, va ser només dolors corporals i una esquerda al xassís de l’Alpine A522, que va obligar a substituir diversos components per a la cursa de diumenge.

Al final de la cursa, Ocon va dir que hi havia moltes coses a parlar a Barcelona en la propera sessió informativa amb la FIA, però també Lando Norris va posar aquesta possibilitat sobre la taula.

“Crec que probablement ho parlarem entre els pilots i la FIA la setmana que ve, o a Barcelona. Aprenem dels errors i espero que aprenguin del que va passar. Crec que com a pilots entenem les coses d’una altra manera que algú que no condueix el cotxe. Crec que és important que quan donem consells es tingui en compte, i que hi hagi canvis. Crec que el fet de no tenir Tecpro allà té una conseqüència molt més gran que si hi hagués una barrera Tecpro”

Norris

El pilot britànic ha donat suport a les paraules d’Esteban Ocon, que ha afirmat que és inacceptable que no s’hagi fet res després de l’opinió de bona part dels pilots.

Vam dir alguna cosa, no es va fer res, va tornar a passar i va ser encara pitjor. Crec que la gent només ens ha d’escoltar. Som els que conduïm els cotxes; sabem més de moltes coses, ells en saben millor que nosaltres d’altres. Només cal treballar més junts, però de moment sembla que no ens escolten.

Norris
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share