WRC: M-Sport celebra els cinquanta aniversari del campionat amb cinc Puma Rally1 a Portugal

L’equip M-Sport Ford World Rally Team s’està preparant per demostrar que desenvolupar el seu cotxe molt abans que els seus rivals pot donar encara més fruits. Per a això, compten amb el guanyador del Rallye de Montecarlo 2022, el nou vegades campió del món, Sebastien Loeb, que torna a completar una alineació històrica de cinc Ford Puma Hybrid Rally1. És el primer equip amb una «inscripció» de cinc cotxes a la nova era del WRC Híbrid.

L’equip M-Sport ha tingut un bon rendiment a l’esdeveniment al llarg dels anys, amb una victòria el 2017 i un doble podi l’any següent.

El retorn de Loeb a l’equip porta amb ell més experiència al Ral·li de Portugal, incloses dues victòries i dos podis més des de la seva primera participació a l’esdeveniment el 2007. Al costat del francès hi haurà Isabelle Galmiche, que va portar Loeb a la victòria al Monte-Carlo al gener:

Portugal sempre és un ral·li dur i, essent el nostre primer ral·li sobre terra amb el cotxe nou, probablement serà un gran repte. Amb una alineació de cinc cotxes, l’equip ha estat treballant en circumstàncies excepcionals des de Croàcia i aquest és un moment d’orgull per a tots nosaltres ser el primer fabricant a presentar cinc híbrids Rally1 en un mateix esdeveniment.

Richard Millener, Team Principal
Nacho Mateo

Des del nostre programa de proves i desenvolupament de l’any passat i els comentaris de les nostres proves prèvies a l’esdeveniment, crec que el Puma Hybrid funcionarà bé, ja que els nostres pilots se sentin còmodes i confiats amb el cotxe. Un gran punt d’entusiasme dins de l’equip és el retorn de Seb i Isabelle després de portar-nos a la victòria al Monte a principis d’any.

Richard Millener, Team Principal

És estrany pensar que només hem fet dues curses des d’aleshores, però estem molt emocionats de tornar-los a tenir amb nosaltres a la primera prova de terra de la temporada. És especialment significatiu tenir una icona d’aquest esport amb nosaltres el mateix cap de setmana en què celebrem els 50 anys del WRC; el moment és perfecte

Richard Millener, Team Principal

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments