FÓRMULA 1: Ferrari comença amb doblet als entrenaments lliures 1 al Circuit de Barcelona – Catalunya

A Barcelona, ​​l’Scuderia Ferrari guanya la primera batalla contra Red Bull. Charles Leclerc (Ferrari) ha marcat el millor temps en els entrenaments lliures 1 del Gran Premi d’Espanya amb un 1’19″828. Just darrere seu, Carlos Sainz (Ferrari) ha fet el segon millor temps, a 7 centèsimes del seu company d’equip. Max Verstappen (Red Bull) completa el podi a 3 dècimes de Ferrari. Les millores semblen donar els seus fruits per a l’equip italià.

Darrere dels dos equips líders, Mercedes s’acosta però encara es manté a certa distància, George Russell a 7 dècimes, quart, i 9 Lewis Hamilton (Mercedes) sisè. L’equip alemany probablement està anant amb totes les millores possibles al Circuit amb el seu concepte de cotxe. Entre les dues Fletxes de Plata, ha classificat Fernando Alonso (Alpine) ha col·locat el seu monoplaça. L’asturià serà investigat pels comissaris que estudiaran el seu incident amb Lewis Hamilton, a qui ha obstaculitzar en la seva volta a la curva 14.

Imagen
Mercedes

Aston Martin i Alfa Romeo encara no estan al corrent amb les seves actualitzacions
McLaren és l’equip que arriba aquest cap de setmana de Gran Premi amb més modificacions. Aquests canvis no han impedit que Lando Norris (McLaren) acabés en 7a posició per davant de Daniel Ricciardo (McLaren) 5 dècimes per darrere del britànic.

Aston Martin també ha portat una gran quantitat de canvis, assemblant-se molt al cotxe de Red Bull, tant que la FIA l’ha investigat. Després d’unes voltes, Sebastian Vettel ha ocupat la 16a posició de la sessió amb un 1’22″164, mentre que Lance Stroll, que al principi havia de ser l’únic a tenir la segona versió de l’AMR22, es va mostrar més còmode a la pista en 1’21″920.

Aquesta primera sessió d’entrenaments lliures també ha estat una oportunitat per a Nyck de Vries (Williams) i Jüri Vips (Red Bull) de fer voltes a bord d’un monoplaça de Fórmula 1. L’altre substitut a la graella d’aquesta sessió, Robert Kubica (Alfa Romeo), conegut per les seves valuoses habilitats analítiques i de feedback, ha acabat en 13a posició per davant de Valtteri Bottas (Alfa Romeo) només 17è al final de la primera hora de proves al Circuit. La segona sessió a Barcelona està prevista a les 17.00 h.

Imagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments