FÓRMULA 1: Leclerc segueix manant en els entrenaments lliures 2 al Circuit de Barcelona – Catalunya, Mercedes treu el cap

La Scuderia Ferrari conclou la primera jornada de proves del Gran Premi d’Espanya de la millor manera possible amb un nou primer lloc de Charles Leclerc (Ferrari). El monegasc ha millorat el seu temps a dels lliures 1 en completar la seva millor volta en 1’19″670. Darrere d’ells, no és Red Bull el que trobem, sinó Mercedes. L’equip alemany finalment podria haver trobat la solució amb el seu concepte de pontons zero. George Russell (Mercedes) ha tornat a guanyar el seu duel contra Lewis Hamilton (Mercedes) acabant 1 dècima per darrere de Charles Leclerc i 1 desena per davant del seu company d’equip.

Imagen
Mercedes

La segona sessió d’entrenaments lliures ha estat molt ràpida per a Valtteri Bottas (Alfa Romeo). Al cap de 10 minuts, el pilot finlandès patia un problema al motor al final de la recta i acabava la sessió des del seu garatge. Lando Norris (McLaren) es sortia a la curva número 9 causant danys al fons pla. Un revolt que també ha atrapat a altres pilots com Alexander Albon (Williams) i Max Verstappen (Red Bull).

Verestappen ha conclòs finalment la seva segona sessió de proves en 5è lloc amb 1’20″006, just per darrere de Carlos Sainz (Ferrari) per una centèsima. Alonso ha acabat sisè a 0.533s de Leclerc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments