RESISTÈNCIA: Peugeot oficialitza el seu debut amb el 9X8

S’acosta l’entrada a competició del Peugeot 9X8. Esperat per a les 6 Hores de Monza del 10 de juliol, l’Hypercar francès serà el gran atractiu d’aquesta quarta prova de la temporada del WEC, ha confirmat Linda Jackson, directora general de Peugeot, i Jean-Marc Finot, el cap de Stellantis Motorsport.

El fabricant francès ha aprofitat una sessió de proves a l’Autódromo Internacional do Algarve de Portimão (Portugal) per donar a conèixer la decoració que utilitzarà la marca per al seu gran retorn al món de la resistència, 11 anys després de la seva última aparició. James Rossiter, que divendres a la tarda va estar al volant de la LMH a l’Algarve per a la presentació, serà el sisè pilot de l’equip a la graella de Monza en substitució de Kevin Magnussen, que aquesta temporada torna a la Fórmula 1 amb Haas.

Com a recordatori, Peugeot Sport, que havia de tornar a Sebring a principis d’any, va ajornar la seva arribada a la categoria reina. El fabricant francès ha decidit renunciar també a les 24h de Le Mans 2022 a per arribar en les millors condicions a Monza per al seu debut.

Puede ser una imagen de 6 personas y personas de pie

“Simplement ens dóna temps per assolir el nivell de fiabilitat requerit. Per raons òbvies de configuració de BoP, la participació a les 24 Hores de Le Mans només hauria estat possible amb la condició de participar a la cursa anterior del campionat, les 6 Hores de Spa-Francorchamps en aquest cas (7 de maig de 2022).

Olivier Jansonnie, director tècnic del programa Peugeot WEC

El nostre calendari ens permet centrar els nostres equips i recursos en les nostres sessions de proves, que no s’interrompran per la participació a les curses de Spa-Francorchamps i Le Mans. Le Mans és la cursa més dura del campionat, sobretot pel que fa a fiabilitat i funcionament. Començarem amb curses més curtes, que ens permetran començar progressivament a la disciplina. Com passa amb els nostres cotxes de producció quan hem de triar entre temps i qualitat, triem la qualitat”.

Olivier Jansonnie, director tècnic del programa Peugeot WEC
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share