FÓRMULA 1: Els millors del cap de setmana al Circuit de Barcelona – Catalunya

Entre Barcelona i Mònaco mirem d’extreure els cinc pilots que van destacar al GP celebrat al Circuit de Barcelona-Catalumya.

Lewis Hamilton

La millor actuació de Lewis Hamilton aquest any. La cursa va començar malament, amb un toc amb Kevin Magnussen i el britànic fins i tot va suggerir que era millor rendir-se. L’equip no hi va estar d’acord i el #44 va signar una gran recuperació, amb un ritme de cursa excel·lent i no podia millorar perquè una fuita d’aigua el va obligar a aixecar el peu. Però va ser una de les estrelles del diumenge. Aquest és el Hamilton que recordem.

Max Verstappen

Verstappen va tenir una carrera difícil. Va començar la cursa escidassant per la ràdio a causa de la fallada del DRS. Però un cop la ira es va controlar, es va centrar a ser ràpid a la pista i va començar a fer temps de volta molt bons. Va comptar amb l’ajuda de l’equip que va posar a la seva disposició una bona estratègia i el seu company Sergio Pérez que va acatar les ordres d’equip i no va complicar la vida al seu company. Verstappen va guanyar bé i, de pas, va agafar el lideratge del campionat.

Sergio Pérez

Cap de setmana positiu per al mexicà, amb un bon ritme de cursa. Tenia la victòria al seu abast però les ordres van ser clares. Va ocupar el seu lloc com a número 2 i si l’equip ja ho ha decidit a Barcelona, és probable que en vegem més en altres circuits. Pérez no va fer el ronso, cosa que va ser bo per a l’equip. Mai agrada veure un número dos ocupar aquesta posició, però Pérez està treballant per a la renovació del seu contracte.

Lando Norris

Lando Norris va ser un dels herois del cap de setmana a Barcelona. A causa d’una amigdalitis, va haver de rodar limitat, amb una calor abrasadora, per una pista exigent i tècnica. No va ser una tasca fàcil per al jove britànic que va haver d’anar a veure els metges després de la cursa. Però ho va fer millor que el seu company i això diu molt de l’actuació de Norris, que és més que un jove de bon caràcter. És un gran talent i ha demostrat que la seva determinació és igual de gran.

Fernando Alonso

Una altra gran exhibició d’Alonso a casa. Va sortir des de l’últim lloc com a conseqüència d’una classificació fallida i va fer una cursa tremenda, acabant als punts. Alonso va demostrar que Alpine té potencial i que malgrat els seus 40 anys segueix en forma. El ritme de cursa va ser bo, els avançaments van ser excel·lents. Una actuació amb grans detalls però sense la sort al seu costat, que no li van permetre tenir els resultats que es mereixia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments