FÓRMULA 1: McLaren i Ricciardo, una història que no rutlla

La etapa de Daniel Ricciardo a McLaren està lluny del que esperava ser, Ricciardo és una ombra del que va ser, constantment superat per Lando Norris. Zak Brown, CEO de McLaren, va admetre que l’actuació de Ricciardo ha deixat alguna cosa a desitjar:

“A part de Monza i algunes curses, en general no va estar a l’altura de les vostres expectatives o les nostres tant com esperàvem. El que pots fer és seguir treballant dur en equip, seguir comunicant-te, seguir treballant i esperar que tot el que no fa clic ara mateix faci clic aviat”.

“Crec que això també indica com de bo és Lando. Quan mireu la diferència entre Charles i Carlos [a Ferrari], la diferència entre Max i Sergio [a Red Bull], hi ha diferències entre els companys d’equip i crec que Lando és un dels millors pilots del món ara mateix. Crec que també és una mena d’elogi a com de bo és Lando quan veus la diferència que hi ha”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments