SCER: López – Rozada intractables sobre la terra de Pozoblanco

FotoRFEdA

El pilot de Teo Martín Motorsport i el seu navegant, Borja Rozada, es van proclamar vencedors del 9 Ral·li Ciudad de Pozoblanco, encadenant així la seva segona victòria consecutiva al volant del vehicle coreà, amb què passen a comandar a més la classificació del S-CER després del primer terç de la temporada.

Els bicampions del SuperCER van dominar d’inici a fi sobre els polsos trams andulosos, sumant un total de cinc scratx en el transcurs de la segona prova inclòs el del TC-Plus.

Tot i un ensurt durant els quilòmetres inicials, José Antonio Suárez / Alberto Iglesias aconseguien dos millors registres, la segona posició del tram bonificat i també de la classificació general, per davant d’Alejandro Cachón / Ángel Luis Vela, que, a més de marcar un escratx, han aconseguit el seu primer podi amb el Citroën C3 Rally2 i el triomf del Trofeu Júnior.

Surhayen Pernía / Alba Sánchez aconseguien in extremis la quarta plaça del S-CER, superant als quilòmetres finals Rodrigo Zeballos / Sebastián González després d’una inoportuna punxada en el darrer tram. Jorge Cagiao / Javier Martínez acabaven en sisena posició final del SuperCER i el triomf del Trofeu 2RM la seva primera actuació sobre terra amb el nou Renault Clio Rally4 de l’equip Renault Recalvi Rally Team.

Diego Ruiloba / Andrés Blanco finalitzaven quarts entre els vehicles de tracció davantera, fet que els permetia segellar la seva primera victòria a la Beca Junior RTS amb el Peugeot 208 Rally4 de Terra Training Motorsport. Miguel Grande / Ariday Bonilla feien el mateix a la Beca U24, conquerint el seu primer triomf amb el Renault Clio Rally5. Després que una fissura al radiador l’obligués a abandonar al matí, Oriol Gómez es reenganxava a la cursa per acabar aconseguint la victòria del Trofeu Silver.

La parella catalana Aymerich – Bellver trencaven en el primer tram un palier que els deixaven sense opcions a la victòria entre els participants a la Beca, però la seva resiliència els portava a la tercera posició final després dels abandonaments dels seus rivals.

La propera cursa d’aquest campionat serà el 17 i 18 de juny per la disputa del ral·li d’Ourense.

CLASSIFICACIÓ S-CER 9 RAL·LI CIUDAD DE POZOBLANCO:
1º- Pepe López / Borja Rozada (Hyundai i20 N Rally2), 58:47.3
2º- José Antonio Suárez / Alberto Iglesias (Škoda Fabia Rally2 Evo), a 24.6
3º- Alejandro Cachón / Ángel Luis Vela Citroën C3 Rally2), a 55.3
4º- Surhayen Pernía / Alba Sánchez (Hyundai i20 N Rally2), a 3:37.5
5º- Rodrigo Zeballos / Sebastián González (Škoda Fabia Rally2 Evo), a 3:40.8

CLASSIFICACIÓ S-CER PILOTS 2022:
1º- Pepe López, 102 punts
2º- Surhayen Pernía, 71 punts
3º- Iván Ares, 65 punts
4º- Efrén Llarena, 64 punts
5º- Alejandro Cachón, 53 punts

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments