TURISMES: Audi s’emporta les 24h de Nürburgring 2022 amb un català al podi

Audi va guanyar aquest diumenge l’edició 2022 de les 24 Hores de Nürburgring. La cursa, al mític Nürburgring Nordschleife, no va estar exempta dels seus reptes habituals, inclosa la pluja, i emocions fortes.

Amb l’Audi #15, l’Audi Sport Team Phoenix es va imposar gràcies a Dries Vanthoor, Frédéric Vervisch, Kelvin van der Linde i Robin Frijns. La cursa es va decidir a la fase final, i el quartet guanyador fins i tot va haver de superar una investigació sobre l’última parada a boxes que va acabar sense donar lloc a una penalització.

Mercedes

A la part final, els principals oponents de l’Audi #15 van ser Adam Christodoulou, Fabian Schiller i Maximilian Götz en el Mercedes #3 del Mercedes-AMG Team GetSpeed. Tanmateix, l’equip Phoenix va passar diumenge al matí fent torns al capdavant amb el BMW #20 de Schubert Motorsport. Aquest, que estava en una estratègia diferent, va acabar quedant fora de la competició al final de l’hora 16 quan Alexander Sims va sortir de pista i va patir una punxada.

Mercedes

En un doble podi, el Mercedes-AMG Team GetSpeed va acabar amb Dani Juncadella, Jules Gounon i Maro Engel portar el Mercedes #4 al tercer lloc. Els cinc primers van ser completats per l’Audi #22 de Team Car Collection Lionspeed (Christopher Haase/Nico Müller/Patric Niederhauser/René Rast) i el #16 de Scherer Sport Team Phoenix (Jakub Giermaziak/Luis Kim Schramm/Markus Winkelhock/Michele Beretta) .

Hyundai

La victòria Pro-Am va ser per al Mercedes-AMG Team Bilstein by HRT amb Gabriele Piana, Hubert Haupt, Marvin Dienst i Nico Bastian al Mercedes #6 en vuitè lloc. Ja als comptes de TCR, Hyundai va celebrar el triomf amb el #830 tripulat per Manuel Lauck, Marc Basseng i Mikel Azcona. Va ser un doblet per a Hyundai, amb Antti Buri, Jean-Karl Vernay i Moritz Östreich segons a la #831 a quatre voltes de distància. El podi de la categoria es va completar amb el #833 el Cupra de Bon Motorsport amb Alex Prinz, Hermann Bock, Maximilian Parti i Michael Fischer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments