FÓRMULA 1: La feblesa de Ferrari dona ales a Red Bull al GP de l’Azerbaidjan 2022

Èxtasi a Red Bull, drama a Ferrari. Max Verstappen va tornar a guanyar a Bakú. L’holandès es va imposar per davant del seu company Sergio Pérez, que no va resistir contra el vigent campió del món.

A més del doblet, Red Bull va fer una operació perfecta des que els dos Ferrari es van retirar. Carlos Sainz va abandonar la cursa a les primeres voltes per un problema hidràulic. Charles Leclerc va veure com el seu motor es treia fum quan liderava el Gran Premi, a mitja cursa. George Russell va tornar a pujar al podi, el seu tercer aquesta temporada.

No va ser un GP d’Azerbaidjanisme tan espectacular com hem vist en temporades anteriors, però va ser una cursa amb canvis. Els líders del campionat van aconseguir una gran victòria i van ampliar el seu avantatge amb Ferrari. Max Verstappen va guanyar la cursa, seguit de Sergio Pérez, en un doblet molt important per a Red Bull.

Cinc cotxes es van retirar de la cursa i dels cinc, quatre tenien motors italians, en un altre cap de setmana fosc per a la Scuderia. George Russell va ocupar el tercer lloc, aprofitant les retirades de Ferrari. Una cursa molt discreta però igualment eficient. Lewis Hamilton es va queixar de mal d’esquena, però això no li va impedir acabar quart després d’una bona lluita amb Pierre Gasly que va acabar cinquè.

Sebastian Vettel va acabar en sisena posició, en una gran cursa per a l’alemany, malgrat un error, Fernando Alonso va ser setè, per davant del duo McLaren (recuperació raonable i bona cursa de Ricciardo, al nivell de Norris) i Ocon va completar el top 10, en una cursa amb molta lluita i una estratègia exigent.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share