TURISMES: Azcona triomfa a Hongria, victòria i lideratge del WTCR

Mikel Azcona i Santiago Urrutia es van imposar a la prova hongaresa de la Copa del Món de Turismes (WTCR), celebrada aquest diumenge. Hi ha hagut dues curses sense gaire història en la lluita per les victòries.

En la primera cursa, Azcona (Hyundai) va sortir des de la pole position i mai va cedir el lideratge. Yann Ehrlacher (Cyan Racing Lynk & Co) va atacar Nathanaël Berthon (Comtoyou DHL Team Audi Sport), però no va aconseguir pendre la posició en els primers compassos. A la quarta volta, Azcona va ser alertat per l’equip de la importància de gestionar els pneumàtics, però això no vol dir que hagi perdut el control de les operacions.

A l’última volta, Berthon va cometre un error ampliant una trajectòria, cosa que va permetre a Ehrlacher avançar-lo. Azcona guanyava per 1.895 s per davant del número 68, amb Berthon tancant el podi.

Per la tarda, la segona cursa ha vist Urrutia (Cyan Performance Lynk & Co) liderant des de la pole position, amb Rob Huff (Zengo/Cupra) perseguint-lo i Néstor Girolami (All-Inkl Münnich/Honda) en tercer lloc. En l’últim quart d’hora, un incident obligava a intervenir el cotxe de seguretat per retirar el cotxe de Mehdi Bennani (Comtoyou Team Audi Sport).

En el rellançament s’ha produït en els últims vuit minuts i no hi ha hagut canvis malgrat la proximitat entre els cotxes. Huff ha intentat pressionar Urrutia fins al final, però fins i tot amb alguns errors, l’uruguaià no ha cedit i ha guanyat la cursa. Més avall, Azcona era novè, però deixa Hongria al capdavant.

Classificació campionat

1MIKEL AZCONA85
2NESTOR GIROLAMI75
3SANTIAGO URRUTIA69
4YANN EHRLACHER63
5ESTEBAN GUERRIERI57
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments