WEC: Ogier no continua

Després d’haver ocupat la 9a posició entre els LMP2 al final de les 24 Hores de Le Mans, la temporada de Sebastien Ogier al Campionat del Món de Resistència (WEC) de la FIA pot haver arribat a la seva fi, tot i que prèviament s’havia anunciat que el vuit vegades campió del món de ral·lis completaria la temporada 2022 a l’Oreca número 1 de Richard Mille Racing juntament amb Charles Milesi i Lilou Wadoux.

Ogier, citat per Motorsport.com així ho relatava

“Tot i que es va anunciar de manera diferent, sempre vam tenir clar amb l’equip que només faria Le Mans i les dues carreres anteriors per preparar la cursa. No volia fer el campionat complet”.

“estava més interessat a fer uns quants ral·lis més, però afegir cinc o sis curses del WEC no s’adapta realment al meu desig de frenar. Així que hi ha moltes possibilitats que [la temporada] acabi”.

Aquesta última declaració està en línia amb el que Sebastien Ogier va declarar al mitjà AutoSport al maig, que la sensació de conduir un prototip no era ni tan sols a prop dels ral·lis.

Tot i que el pilot admet que “no estava previst” fer la temporada completa del WEC, la possibilitat de tornar al Campionat del Món de Resistència l’any vinent, probablement a la classe reina als comandaments de l’Hypercar de Toyota, es manté intacta.

“M’ha picat el mosquit. Només vull una cosa, que és tornar!

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments