FÓRMULA 1: Verstappen guanya al GP del Canadà 2022 contra tot i tothom

Ha estat un GP del Canadà amb molta gestió dels pneumàtics i molta estratègia. La pista, amb poca goma a causa de les pluges que van rentar l’asfalt, ha donat maldecaps sent la degradació dels pneumàtics el focus d’aquesta tarda. Max Verstappen ha guanyat la cursa després d’aguantar l’atac final de Carlos Sainz.

Verstappen sempre ha estat al capdavant de les operacions, encara que en alguna ocasió ha perdut el lideratge per les parades a box. Sainz ho ha intentat tot per pressionar l’holandès gràcies a un Safety Car provocat per Yuki Tsunoda en l’últim terç de la cursa que ha afavorit l’estratègia del madrileny.

Mercedes ha aconseguit una bona carrera i un podi per a Lewis Hamilton, segon de l’any m, per davant de George Russell. Charles Leclerc va tenir una primera meitat de cursa força grisa, però un cop posava els pneumàtics mitjos, pujava el ritme aixecar el llistó i aconseguia remuntar fins a la cinquena posició. Els Alpine han aconseguit punts importants, tot i que l’estratègia resultava decepcionant per un Alonso que sortia segon.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments