SCER: Llarena – Fernández també guanyen sobre l’asfalt del Ral·li Ourense 2022

El 55 Rallye Ourense Recalvi ha acabat proclamant com a vencedors d’aquesta quarta cita de l’SCER el pilot burgalès i la seva copilot, Sara Fernández, guanyadors també, a principi de temporada, del XI Ral·li Tierras Altas de Lorca.

Els abandonaments dels dos primers classificats de la jornada inaugural, Iván Ares i David Vázquez i Pepe López i Borja Rozada, han deixat el timó de la cursa a mans dels líders de l’ERC, que s’han mantingut al capdavant fins a rubricar la seva primera victòria sobre asfalt amb les MRF Tyres per només 4.1 segons de diferència respecte a José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, vencedors de la passada edició de la prova gallega.

RFEdA

L’equip del Recalvi Team es va adjudicar el triomf del TC Plus, per davant d’Efrén i Surhayen Pernía, que finalment acabarien quarts de la general amb el seu Hyundai i20 N Rally2, darrere d’Alejandro Cachón (guanyador del Trofeu Júnior) i Ángel Luis Vela amb el Citroën C3 Rally2.

Tot i un ensurt al tocar un pont en una de les especials del ral·li, els integrants del Citroén Rally Team han segellat el seu segon podi consecutiu al voltant del C3 Rally2, completant la primera meitat del SCER com a cinquens classificats, per darrera de Pepe López i Borja Rozada, Efrén Llarena i Sara Fernández (separats ara del liderat per un punt), Surhayen Pernía i Alba Sánchez i José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, que passen a ocupar el quart lloc a la taula del campionat, abans de l’aturada estival.

RFEdA

Óscar Palomo i Xevi Moreno han fet doblet amb el Peugeot 208 Rally4, guanyant el Trofeu S-CER 2RM i la Peugeot Rally Cup Ibèrica seguits, respectivament, del Renault Clio Rally4 que piloten Jorge Cagiao i Amelia Blanco, i dels guanyadors de la Beca Junior RTS, Roberto Blach i Mauro Barreiro.

David Cortés i Rubén Soto s’han consolidat com a líders de la Copa Suzuki Swift al vèncer també davant de l’afició de casa. José Álvarez / Estefania García han obtingut el segon lloc de la monomarca i el triomf en solitari de la Copa Suzuki Swift Junior.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments