FÓRMULA 1: Prèvia i horaris del GP de la Gran Bretanya 2022

Red Bull gaudeix de la seva temporada més exitosa des que va començar l’era turbohíbrida de la F1, és clarament l’equip favorit per guanyar el GP de la Gran Bretanya de F1, al costat de Ferrari, amb potser el Mercedes, que pot completar aquí la seva recuperació.

El Red Bull de Verstappen està demostrant ser fantàstic a les rectes i un monoplaça en les corbes, per la qual cosa és totalment possible que Verstappen aconsegueixi la seva primera pole position a Silverstone, que també seria la primera de Red Bull al traçat britànic des del 2011, i la seva segona consecutiva del 2022.

El pilot de Ferrari Charles Leclerc, però, ha rebut penalitzacions a la graella recentment, i després que Verstappen li impedís aconseguir una ratxa de cinc poles al Canadà, la Scuderia podria tornar-hi aquest dissabte.

Els Mercedes tornen a ser la gran incògnita en aquesta batalla, però s’espera que les fletxes de plata els vagi una mica millor a Anglaterra després del nou paquet d’actualització del W13. Tot i que estan lluny del capdavant en la classificació, George Russell i Lewis Hamilton solen gaudir d’un millor ritme els diumenges que no pas la classificació.

Pel que fa al temps, els entrenaments lliures de divendres poden tenir pluja, però es preveu que la classificació sigui seca. Almenys de moment.

Divendres 1 juliol 2022Entrenaments Liures 114:00h – 15:00h
 Entrenaments Lliures 217:00h – 18:00h
Dissabte 2 juliol 2022Entrenaments Liures 313:00h – 14:00h
 Classificació16:00h
Diumenge 3 juliol 2022Cursa16:00h (52 voltes)
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share