FÒRMULA 1: Sainz lidera el divendres del GP del Regne Unit 2022

Carlos Sainz ha estat el més ràpid divendres al Gran Premi de Fórmula 1 del Regne Unit, que va ser l’única sessió de divendres que es va fer sobre sec.

Després del temps de treball perdut a la FP1, els pilots no van tardar a sortir a la pista en la segona sessió a Silverstone. Sainz (Ferrari) va ser el primer a fer-ho i va establir el primer temps de referència. El millor temps va baixar constantment en aquesta primera etapa, amb diversos pilots que van passar pel primer lloc, inclòs Esteban Ocon (Alpine), que va ser un dels primers a utilitzar els pneumàtics més tous disponibles.

El primer a baixar fins a l’1m29 va ser Sainz, superant el seu company Charles Leclerc, i poc després Max Verstappen (Red Bull) es trobava momentàniament entre el duet de l’Scuderia… abans que Leclerc prengués el timó. Després va ser destronat per Lando Norris (McLaren). Només dos pilots superarien el britànic fins al final: Sainz, que va fer el millor temps amb un 1’28.942; i Lewis Hamilton (Mercedes), que després es va situar a 0,163 segons.

Norris es va haver de conformar amb el tercer lloc final, a 0,176 segons de comandament. Verstappen encara va passar de nou a Leclerc, malgrat les millores de tots dos, per ocupar el quart lloc just per davant del seu rival.

Fernando Alonso (Alpine) ha estat sisè, Sergio Pérez (Red Bull) ha estat setè i George Russell (Mercedes) ha acabat vuitè. Lance Stroll era el millor Aston Martin amb el desè temps per davant del líder de la FP1 Valtteri Bottas (Alfa Romeo) i el seu company d’equip Sebastian Vettel.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments