RESISTÈNCIA: Ferrari ens deix veure el seu prototip d’Hypercar

El Ferrari LMH ha completat les seves primeres voltes al circuit a Fiorano. Pel que fa al disseny, l’Scuderia ha revelat una mica més les línies de l’hypercar més esperat. Tot i que la firma de Maranello ja havia presentat un primer render a les 24 Hores de Le Mans.

El cotxe encara és misteriós, la decoració de camuflatge encara és present i només es pot veure en el reflex d’una finestra. Aquestes noves imatges, així com les primeres voltes a Fiorano, marquen un nou pas cap al retorn dels vermells a la categoria reina després de 50 anys d’absència.

“És un moment molt emocionant, esperat amb moltes ganes tant per la gent que va treballar en aquest projecte com pels aficionats de Ferrari. Poder tocar el resultat de molts mesos de treball, planificació i simulacions ens aporta una nova energia i motivació. Estem orgullosos del que hem aconseguit i, tot i que la decoració de camuflatge del LMH durant les proves no deix veure les formes i l’estil del cotxe, crec que és innegablement reconeixible com a Ferrari. »

Antonello Coletta, responsable de Ferrari Attività Sportive GT.

Per tant, el programa de desenvolupament d’hypercar de Ferrari continua a Itàlia amb els pilots oficials de Ferrari Competizioni GT. Encara queden unes quantes ombres sobre la taula, però dins de l’Scuderia tothom està treballant per arribar amb les millors condicions per a la primera prova del WEC del 2023 i sobretot l’edició del centenari de les 24 Hores de Le Mans.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share