TURISMES: Cupra s’emporta el primer triomf de la temporada 2022 del WTCR a Vila Real

Rob Huff es va emportar una sensacional victòria, la primera de la temporada, a la Cursa 2 del WTCR de Portugal a Vila Real a la cursa 100 del WTCR.

L’èxit, que es va deure en gran mesura a la seva estratègia amb la Volta Comodí, també va suposar la primera de l’any per a Zengő Motorsport i el CUPRA León, ja que Huff va remuntar des de la quarta posició de la graella per portar l’equip hongarès a un èxtasi a l’exigent circuit urbà.

Yvan Muller va liderar des de la pole position, parcialment invertida, perseguit per Attila Tassi, fins que el cotxe de seguretat va haver de sortir a la tercera volta. L’heroi local, Tiago Monteiro i Esteban Guerrieri es van tocar i es van estavellar contra una barrera al revolt 23.

La cursa es va reprendre a la sisena volta, quan la Volta Comodí del WTCR, exclusiva del traçat de Vila Real, va entrar en joc i va canviar la forma de la cursa. Muller va agafar el bucle a la vuitena volta, però es va passar de frenada i va caure de la primera a la quarta posició.

Huff ja havia pujat a la segona posició i va continuar fent-ho fins a la volta 12, quan el seu company d’equip Dániel Nagy es va estavellar contra el mur a la sortida de la xicana i va ser envestit per Nathanaël Berthon, del Comtoyou DHL Team Audi Sport, fet que va provocar la segona interrupció de la cursa pel cotxe de seguretat .

Si l’accident hagués passat abans que Huff complís amb la seva Volta Comodí, el britànic hauria perdut la carrera, però va ser capaç de liderar la carrera i aconseguir una victòria històrica per a ell, l’equip i el WTCR.

Tassi va realitzar una bona actuació amb l’Honda per aconseguir el segon lloc per al LIQUI MOLY Team Engstler, mentre que Azcona va acabar tercer amb tres marques diferents al podi.

Azcona avantatja Santiago Urrutia en 16 punts, amb Yann Ehrlacher quatre més endarrera amb Huff pujant al quart lloc de la classificació.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments