CATALUNYA: La Challenge Rallycracks 2022 té nova data d’inici

Després de la suspensió “sine die” de la primera prova puntuable de la Challenge Rallycracks, el 2n Ral·lisprint Circuit La Codina, ha decidit mantenir el calendari inicial donant el tret de sortida de la copa el proper 3 de setembre amb la disputa del Memorial Abel Puig.

La Challenge va néixer amb l’objectiu de recuperar la copa de promoció d’èxit Focuxtreme. Aprofitant la idea inicial i amb la multitud de vehicles ja existents o viables de preparar, la proposta és poder competir i iniciar-se al món dels ral·lis de forma econòmica. El vehicle a utilitzar és el Ford Focus MK1, amb el motor 1.6 de 100 cv de potència,

Actualment la Challenge compta amb 6 inscrits, un més del mínim establert com a límit perquè la
Challenge Rallycracks tirés endavant.

Calendari
Memorial Abel Puig – 3 de setembre
Ral·li Vidreres – 24 de setembre
Ral·li de Tàrrega – 5 de novembre
Ral·li 4 – Per determinar

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments