FÓRMULA 1: Verstappen s’emporta una ajustada “pole” al GP d’Àustria 2022

Max Verstappen ha aconseguit la tercera pole position consecutiva a Àustria. Al Red Bull Ring, el circuit del seu equip, i davant d’una horda d’holandesos, el de Red Bull ha signat efectivament la seva tercera pole position de la temporada, la primera en sec, i la setzena de la seva carrera. Max ha avançat al seu gran rival pel títol Charles Leclerc en només 29 mil·lèsimes, i al guanyador del Gran Premi de Gran Bretanya Carlos Sainz en 82 mil·lèsimes.

Els tres homes estan en un mocador. Les dues banderes vermelles onejades a la Q3 interrompien considerablement els plans de tothom. Tot i que Red Bull tenia un gran avantatge al Sector 1 des de l’inici del cap de setmana, mentre que Ferrari el tenia al Sector 2, el rendiment va confluir fins al punt que els tres pilots principals s’han situat en la mateixa dècima. Sergio Pérez (Red Bull) completa el top 4 però està gairebé mig segon del temps marcat pel seu company.

D’altra banda, una gran decepció per a Lewis Hamilton i George Russell. De fet, els dos pilots de Mercedes han provocat una bandera vermella a la Q3, quan la marca estrella semblava haver fet un gran progrés en el rendiment. El primer a equivocar-se va ser Lewis Hamilton (10è). Mentre estava a l’atac amb possiblement una primera línia provisional a la vista, el set vegades campió del món perdia la part posterior del seu W13 al revolt 7 i colpejava de costat.

Mentre que la bandera verda s’havia tornat a onejar durant els últims cinc minuts, George Russell (5è) perdia el cotxe en circumstàncies força semblants, però aquesta vegada al revolt 10, colpejant la part posterior. I com que una desgràcia no arriba mai sol, George Russell està actualment sota investigació per haver creuat la pista a peu, cosa que està estrictament prohibida. Cal destacar la magnífica qualificació d’Esteban Ocon, 6è per davant dels dos Haas de Kevin Magnussen i Mick Schumacher, superant Fernando Alonso (9è).

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share